50% gyermek kedvezmény
+36 (30) 937-6865
0044 ( 7557 ) 224556
Napközben 8-20h -ig hívható
Online árajánlat 0-24 -ig itt >>>

Nemzetközi személyszállítás

Magyarország - Anglia
Anglia - Magyarország

Személyszállítás Angliába

Nemzetközi személyszállítás Magyarország és Anglia között, oda-vissza, háztól-házig is, 90 angol font/fő/utazás -tól 25kg csomaggal, vagy költözés akár a csomagokkal együtt. Személyszállítás Angliába és Angliából Magyarországra.

Nemzetközi személyszállítás

Csomagküldés Angliába

Magyarország - Anglia
Anglia - Magyarország

Csomagküldés Angliába

Áruszállítás Magyarország - Ausztria - Németország - Belgium - Hollandia - Franciaország és Anglia között.
Sztenderd csomag vagy gyors futár. Törékenytől - raklaposig. extra gyorsfutár 24 - 96 óra alatt.
Csomagküldés, költöztetés háztól-házig.

Csomagküldés Angliába

Autószállítás

Magyarország - Anglia
Anglia - Magyarország

Autószállítás Magyarország - Anglia

Sofőrszolgálat Magyarország - Anglia között. Járműszállítás üzemképes állapotban. Autómentés üzemképtelen állapotban. 1-3 db jármű, 4.3 tonna terhelhetőség egy időben.

Autószállítás

Tudnivalók

  1. A fuvarozás minden esetben széljegyzett fuvarlevéllel és szerződéssel történik. A fuvarlevél és a szerződés 3 példányos. 1 db. a fuvarozónál, 1 db. a megrendelőnél marad, további 1 db. pedig a csomagra kerül.
  2. A fenti dokumentumok bizonyítják a fuvarozási szerződés létrejöttét, valamint hogy a küldemény és a csomagolása az átvételkor külsőleg jó állapotban volt.
  3. A szerződés alapján a feladó díjfizetésre köteles. A feladó a díjat a küldemény átadásakor fizeti meg.
  4. A feladó köteles a küldeményt úgy csomagolni, hogy az a küldeményt megóvja és mások személyét ill. vagyonát ne veszélyeztesse.
  5. Igény szerint a szerződésről és a fuvarlevélről emailben vagy postai úton ( ingyenesen ) megküldjük a mintát.
  6. A fuvarozó és a feladó között létrejövő okiratokat a fuvarozás megkezdése előtt kollégánk a kiérkezéskor kitöltve átnyújt majd. Az aláírással a szerződés létrejön, mindkét fél azonos okiratok birtokában lesz, és a szolgáltató a fuvarozást megkezdi.
  7. Fuvarozás heti redszerességgel történik Magyarországról és Angliából egyaránt. Az áru be- és kiszolgáltatás minden nap történik. Magyarországon és Londonban fuvarozási határidők az áruátvételtől számítva 1 hét +- 3 nap. Meghatározó lehet az időjárás, kompközlekedés, egyéb előre kiszámíthatatlan tényezők.

FONTOS!!! NEM SZÁLLÍTHATÓ: HŰTÉST IGÉNYLŐ ÉLELMISZER, ILLEGÁLIS JÖVEDÉKI ADÓS TERMÉKEK (ILYEN PL. CIGARETTA, ALKOHOL, KÁVÉ STB.), TŰZ ÉS ROBBANÁSVESZÉLYES ÁRUK, DROGOK, VALAMINT EMBER ÉS ÁLLAT FÖLDI MARADVANYAI, ILLETVE SEMMILYEN POR ALAKÚ TERMÉK (ILYEN PL. PORCUKOR, LISZT, VAGY HÁZILAG KÉSZÍTETT LEKVÁR STB.). A KÜLDEMÉNY TARTALMÁÉRT A FELADÓT TERHELI A BÜNTETŐJOGI FELELŐSSÉG.

| Adatvédelem |